Αναρτήθηκε στις
01/09/11 , ανήκει στις
Συνταγές , από τον
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
Υλικά
10kg Χωριάτικο αλεύρι
1,5kg Προζύμι υγρό
200γρ Αλάτι
2kg Προζύμη σε ζύμη
Νερό όσο χρειαστεί(παγωμένο)
300-350γρ Mαγιά
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε για 20 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 3 ώρες
Αφού ξεξουραστεί την τεμαχίζουμε στα επιθυμητά βάρη
Τοποθετούμε το ψωμί σε θερμό χώρο και όταν είναι έτοιμο το φουρνίζουμε στους 230 βαθμους για 45 λεπτά περίπου
Αφήστε το σχόλιό σας