Πρωτότυπη λαγάνα!

Η άνοιξη ανοίγει τις πόρτες της για ακόμη μια φορά με την εορταστική Καθαρά Δευτέρα! Και έχουμε ετοιμάσει για εσάς, την πιο νόστιμη – εύκολη και πρωτότυπη συνταγή!

Είτε οργανώνετε μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, πριν το πέταμα του χαρταετού, είτε τρέχετε και δεν έχετε προλάβει να ετοιμάσετε τίποτα…είτε σας περίσσεψε λαγάνα, ή γενικά αν θέλετε να φτιάξετε μια διαφορετική σαρακοστιανή συνταγή, εύκολη και οικονομική, τότε η πίτσα-λαγάνα που σας προτείνουμε θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Και τα παιδιά ή οι φίλοι σας βέβαια, θα την λατρέψουν!

Υλικά

  • λαγάνα κομμένη στη μέση
  • ελιές ψιλοκομμένες
  • λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι
  • Ένα κρεμμύδι (προαιρετικό)
  • τυρί φέτα τριμμένο (προαιρετικό)


Για τη σάλτσα

  • 4 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1 σκελίδα σκόρδο


Εκτέλεση

  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας με λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι της.
  • Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση
  • Πασπαλίζουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.

 

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή Σαρακοστή σε όλους!

Μοιραστείτε το!
Share it with Delicius Share it with Mixx Share it with StumbleUpon Share it with Digg Share it with facebook

Αφήστε το σχόλιό σας

* Πλήρες Όνομα, Email, Σχόλιο είναι υποχρεωτικά